Aki a magot ülteti, annak lelke él tovább a fában.

Wass Albert

   Tengri Közösség
Áldás!

Ősiségünk és jövőnk, az eredendő szerves magyar hagyomány honlapján jársz. A világkép mindent átsző: zenét, táncot, nyelvet, tárgyi kultúrát, szertartásokat.

Találj utat ezekhez, találj utat hozzánk ebben az összekavarodott világban, hogy életed a Végtelen Teremtés rendje szerint működhessen.

Találj választ léted fontos kérdéseire a hagyaték megismerése és saját megtapasztalások által.

Az út nyitva áll.

Indulj el...
  
November 15-16-án az Izzasztó Kunyhó Szer iránt érdeklődők hallhatnak e szertartás kialakulásáról, hagyományairól, formáiról. Közösen megépítünk egy kunyhót s természetesen szert is tartunk...

Várom azokat, akik mélyebb ismereteket szeretnének e csodás szertartásról s esetleg később (minden feltételnek eleget téve, a képzést megkapva) maguk is Izzasztó Kunyhó Vezetővé válnának.

Áldás

További tudnivalók...
Október 23-án, csütörtökön közösségi munkára várunk Benneteket az Ősforrás Központban.

Mindenek előtt lebontjuk, majd újra állítjuk a jurtot, rendezünk néhány helyet a területen. Lesz élelem, ital, jó kedv, Vata emlékünnep és sámán-szertartás is!

Jöttötöket jelezzétek, hogy készülhessünk. Köszönöm.

Tengerjó Áldás
Sólyom
A TamgAltyn (Arany Jel) tanfolyan 77 ősi jel használatának módját tartalmazza, melyek erejével az életerő helyreállítható, növelhető.

A képzés 8 alkalomból áll (havonta 1 nap), melyek során megtanulható a jelek értelme, érezhető azok gyógyító hatása. Az első hét alkalommal 10, az utolsón 7 jelet és azok használatát tanuljuk meg.


Minden második héten, hétfő esténként élő zenés műsor Sólyomfi-Nagy Zoltánnal.

A következő adás időpontja (magyar idő szerint):
2014. október 27-e, 20:00 - 21:00
Az adás témája: Aktuális történések, dalok...

Az előző adások visszanézhetők!
Kedves Útonjárók!

Új menüponttal bővült a honlap, melyet a nevem alatti almenüknél találtok, NAPLÓ néven.
Ebben időszerű gondolataimat osztom meg Veletek, olyan rendszerességgel, ahogy azok érdemesnek találtatnak rá... Néha a csend többet ér bármi szónál, de néha szólni is kell...
Áldás
Sólyom

Tovább a naplóba
Kedves Útonjárók!

A TENGRI.HU oldal szeretne segíteni azoknak, akik a szerves kultúrák iránt nyitottak, szellemi úton járnak s ugyanakkor magánéletükben is fontos számukra egy hasonló érdeklődésű pár megtalálása. Az "Ég és Föld" párkeresőt ezért indítottuk el.

A Párkereső frissült!
Részletek a bővebben után...

Hírlevél

Név:
Email:

Bejelentkezés

készítette I mézgeri I 2014

Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank